APEL PENTRU PUBLICARE

Cu ajutorul lui Dumnezeu am publicat sapte romane în formatul e-Book (carte electronica), bine primite de cititori si chiar apreciate. Subiectele sunt în general secvente istorice reale care surprind teme dramatice, uneori tragice având în centrul lor omul credincios încleștat cu lumea și vicisitudinile ei, lume în care a trait si „a luptat lupta cea buna a credintei.”, după spusa marelui apostol Pavel.
Dorinta mea cea mai mare este sa-mi public lucrarile pe hârtie, adica în formatul clasic, de carte pentru biblioteca. Sunt enorm de multi cititori care prefera o astfel de lectura.
Editurile sunt scumpe. Costurile de tiparire depasesc posibilitatile mele financiare. Sunt somer si astept pensionarea peste un an.
Sunt convins ca prin cartile mele pot misca multe suflete si pot întoarce multi ochi catre Hristos si jertfa Sa.
Am avut bani economisiti pentru o astfel de lucrare, sau cel putin parțial. I-am dat împrumut unui om care spunea ca este în necazuri. Am socotit nimerit sa o fac, ascultând Scriptura care-mi spunea: „Sa nu întorci spatele celui ce vrea sa se împrumute de la tine!”. Când problemele acelui om au trecut, a uitat de banii mei și de mine. Domnul sa-l judece!
Fac apel la oameni cu suflet și evident, cu resurse care pot sponsoriza aceasta lucrare. Sa nu se înteleaga gresit! Nu mie trebuie sa-mi trimita bani, ci Editurii direct.
Cel sau cei care o pot face vor trece în istorie caci numele lor vor fi trecute pe coperta cărții.
Raspund la e-mail: shocfisherman@gmail.com, si la telefonul 0034689437395.
Cu multumiri si binecuvântari ceresti:
Sorin Bubau, autor

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: