SPITALUL ONCOLOGIC ADVENTIST DIN TG. MURES: APOLOGIA UNEI MARI ÎNSELACIUNI.

spital-ocologie-660x375

Într-un comunicat plin de ambiguitati, de adevaruri trunchiate si chiar de minciuni neaose Uniunea AZS, „recunoaste” cu dulcegărie esecul räsunätor a unui proiect, care a murit dupa primele sapte zile de existenta precum copilul născut din pacat a regelui David, acela al „Spitalului Oncologic din Tg. Mures”.

Așa cum ne-a obișnuit în ultimul timp, „comunicatele” Uniunii sunt rodul nefiresc a adevărului sodomizat de intoleranta fățărnicie de care da dovada, servind enoriașilor confuzie, dubii și… gogorite! Proiectul care avea drept scop declarat „continuarea misiunii vindecătoare a lui Isus Hristos”, nu era altceva decât o mega- înșelăciune, avand drept finalitate umplerea cu milioane de euro a buzunarelor familiei de ciocoi adventiști și masoni Bentza, ca si a trepadusilor de prin uniuni si conferinte. Au fost multe guri care au vorbit, susținând un proiect toxic și care nu avea nimic comun cu nici o misiune vindecătoare, ci doar cu piața de desfacere a unor „medicamente” cu prețuri exorbitante, aparținând unor companii farmaceutice catolice. Chimioterapicele și citostaticele sunt veninuri care ucid pacientul iar toți aceia care au vorbit în favoarea proiectului spitalului, de la vladica la opinca, nu sunt altceva decât niște vânduti diavolului iar toate oile blege care au susținut cu banul lor o iluzie servita pe tava de aur, nu sunt altceva decât niște amagiti, atrași în capcana șarpelui și pe care acesta i-a și înghițit deja! Nici nu merita altceva pentru ca n-au gândit și nu l-au întrebat pe Domnul în rugaciune dacă e bine, ori rău ceea ce fac…Uniunea AZS minte pâna la capăt. Ba ca au terenul, ba ca au autorizații, ori ca au donativul din partea Diviziunii europene… Nu-i adevărat! Diferența între promisiune și realitate se face prin matematica iar aceasta este simpla pentru ca unu și cu unu fac doi, atât pentru prost, cât pentru savant. Ceea ce au în realitate (dacă mai au!) sunt cei aproape trei sute de mii de euro care s-au strâns din donațiile amăgitilor! Atât! Restul sunt doar promisiuni…

Uniunea nu este decât un sarlatan, vânzător de fum! Mai promite ca registrele contabile vor fi supuse unei auditorii interne care va urmari destinația donațiilor. Credeti? Eu, nu! Știți, de ce? Pentru ca cel care minte și fura! Aceste doua rele merg mâna în mâna! În curând veți auzi ca și-au mai „tras” cine știe pe unde, încă o casa de vacanța cu piscina și teren de tenis! Pentru tine, amagitule? Pentru mine? Nu! Pentru gasca de smekeri a pastorilor „stresați” de atâta alergătura!

De la o valoare inițială de 21 milioane de euro, proiectul a suit brusc la 31 de milioane, prin „adăugarea” de mici rectificări ceea ce în traducere ar însemna alte și alte buzunare de umplut, adică a tuturor celor care și-au adus partea lor de laude mincinoase: președinți adventiști de tot felul, postul de televiziune ruinat Speranta, altul la fel de flamand de fonduri pe unde-și face mendrele un ipocrit numit Darvasan, comitete și comisii, secretari, organizatori, activisti sustinatori… Trebuie sa ai mare curaj sa afirmi ca o înșelăciune se încadrează în misiunea Domnului! Dar cui îi mai pasa de rusine când la mijloc este înavuțirea? Toată șleahta aceea de fatarnici, cu odraslele pe la studii în „state” , consoartele ahtiate după moda si spa- uri, cu mașini „tari” la intrarea în viloace tip palate, trăitori nerușinați din cei „doi bănuți ai văduvei”, si care nu precupețeau eforturi la ora de lătrat laude televizate, cu nădejdea unui câștig gras, au rămas fluierând în degete a paguba.
Poate ca lumea s-a mai deșteptat, poate ca și noi am avut un oarecare merit în dezvăluirea dedesubturilor tulburi ale unui proiect necurat… dar știu cu certitudine ca Dumnezeu, nu se lasa batjocorit. Toți aceia care au mințit în numele Lui și toți aceia care s-au lăsat amagiti de înșelăciunile Satanei vor avea de dat răspunsuri… Despre asta sa nu aveti nici o îndoiala!

Barcelona, 19/10/2020

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

Un gând despre „SPITALUL ONCOLOGIC ADVENTIST DIN TG. MURES: APOLOGIA UNEI MARI ÎNSELACIUNI.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: