MASONII, BUFONII SI POLTRONII (Aveți dreptul sa știți adevarul!)

iacob-coman-in-fata-lui-dumnezeu-480x293

Comunicatul Uniunii AZS privind exonerarea „sfântului” Iacobel cel Smecher, de pedeapsa aplicatä de către comisia de disciplinä a Conferinței Transilvania Sud este o meschinărie si un afront adus constiintei zecilor de mii de credinciosi adventiști cumsecade, care au fost făcuți fără voia lor, participanții unui spectacol de bâlci țigănesc  mult mediatizat in mediile de difuziune socială.
Am arătat în repetate rânduri, cä modelul organizativ al bisericii este unul artificial creat, omenesc, nefiresc și complet antagonic cu cel imaginat de către sfântul Apostol Pavel prin inspirație divina. Astfel, în biserica actualä în vârful piramidei administrative se aflä figura pastorului și nu a prezbiteriului așa cum scria Apostolul Pavel cä trebuie sa fie… Modelul ierarhic preoțesc și-a arătat fata hâda, trufașä și coruptä atunci când preoții l-au condamnat la moarte pe Fiul Omului, Isus. De atunci și pânä astăzi preotimea a rămas, potrivit Scripturii, condamnatä la uitare, la inexistentä. Nimeni nu-mi poate aräta în Noul Testament un singur verset, fie și din doua cuvinte, care sa arate ca preotimea este cea care trebuie sa conducă treburile bisericii! Niciunul dintre ucenicii laicului Domn Isus, n-a avut tangentä cu clerul ori cu tagma levitilor iar când au ajuns apostoli, afirmau despre ei înșiși ca sunt prezbiteri, nu preoti.
Dar cum șmecherii au existat întotdeauna iar fraierii au fost milioanele de oi blege, aceștia au închis poarta Harului, montând acolo un filtru numit pastorul turmei. Și cum acesta trebuia plătit pentru räul făcut bisericii, s-a inventat și zecimea în bani spunându-și smecherul: „trai nenicä pe bănuții amărâților!” și astfel s-au înmulțit ca iepurii, și-au făcut conferinte, uniuni, diviziuni și alte „regimente”, cu departamente, secretari, comisii și subcomisii… toți bine trăitori, a toate îndrumători și foarte, foarte… nesimțitori asa cum sade bine oricärui smecher cu diplomä de popä!
Astăzi, mulțumită tagmei păstorești corupte de jos pana sus, adică de la vlädicä pânä la opincä, vedem declinul bisericii și vom fi martorii prăbușirii ei iminente. Căci așa cum au făcut-o cu doua milenii în urmä ucigându-l pe Isus, gasca pästoreascä sapä la temelia bisericii cu gândul necurat s-o năruiască, s-o ucidă. Așa scria Solomon: „Ce s-a făcut se va mai face. Nu-i nimic nou sub soare…!”
As fi nedrept sä afirm cä toți pastorii sunt niște corupți, dar toți sunt angrenați în același sistem de exploatare nemiloasä a unor „oi” amărâte! Toți păcătuiesc prin lene și lăcomie, toți trăiesc din bănuții văduvei și iau pâinea de la gura orfanului!
Răspopitul Coman a produs agitație între enoriasi publicând pe You Tube, în cinci episoade diatribice poziția lui sfidătoare asupra unei decizii disciplinare pe care o comisie de cercetare a Conferinței Transilvania Sud a dictat-o împotriva lui. Întemeiată decizie a ierarhilor paranoicului filozof esoteric Coman!
Oricine a vizionat măcar unul dintre episoade, a putut vedea pe colțul mesei de lucru a profesorului kabbalist, un bibelou reprezentând o cucuvea. În „stiinta” Kabbalei aceasta pasäre nocturnä este mediatorul gândirii umane cu spiritul dominant al lumii întunecate. În toate culturile cananite simbolul cucuvelei îl reprezintă pe Moloch, Baal, Chemos, adică pe diavol. Astăzi o parte din secta satanicä a Illuminatilor își desfășoară ritualurile și aduc sacrificii umane la piciorul unei statui reprezentând o cucuvea (vezi Bohemian Grove, in California!).

maxresdefault
Bohemian Grove (California, USA), este locul unde în fiecare an se desfäsoarä ritualuri satanice, stranii, se fac sacrificii umane si se hotäreste soarta lumii. În spate se poate vedea cucuveaua, simbolul ìntelepciunii lui Lucifer.

Dar „sfântul” Iacobel cel Smecher, nu e un Illuminati. Nu cä nu ar vrea… Acolo inträ altä clasä de nebuni. Cei influenți! Răspopitul e mason. De fapt, masonel! Dar tot una e! Toti au același stăpân! Ei îl cunosc bine fiindcă-i slujesc…
334dc83b2aa331fe59cacd6b4add9dc8

De ce cinci episoade in video? Pentru ca numărul 5 în simbologia masonä reprezintă chintesența, adică spiritul, eterul, cel care guvernează lumea văzută și neväzutä, marele arhitect al universului. Pe scurt, un omagiu adus lui Lucifer!
Masonii se comunicä în public prin semne și semnale oculte. Sunt doisprezece astfel de semne cunoscute, iar unul dintre ele este cel al „masonului aflat in suferinta” ori a „masonului care cere ajutor” și se traduce prin atingerea cravatei cu palma. Priviti cu atentie dupä cum urmeazä:
– Episodul 1, minutul 9:44;
– Episodul 2, minutul 5:01;
– Episodul 3, minutul 5:07;
– Episodul 4, minutul 0:17;
– Episodul 5, minutul 6:57.
(You Tube, „Aveți dreptul sa știți”)
Masonul cerea ajutor, iar acesta nu s-a lăsat așteptat! Masonul frate mai mare în grad de la Uniunea masonilor adventisti i-a întins repede mâna și l-a salvat. Circ fără bani! Ce mai contează sufletele și conștiințele enoriașilor? Ei sunt buni doar sä-și deschidă buzunarele și sa le înghesuie bani necuveniți în buzunarele prea largi!
Ceilalți din jur au fost de acord fiindcä toți, fără excepție sunt niste poltroni, oameni de nimic. Argumentul pus pe tavä în mod ascuns a fost următorul: Coman amenințä cä își va face biserica și s-ar găsi câteva mii de tonti nemulțumiți care sa-l urmeze cu zecime cu tot și asta ar fi ruina noasträ!
Pragmatism și satanism! Acestea sunt cele doua curente care stăpânesc ierarhia bisericii adventiste: „și nu știi ca ești ticalos, nenorocit, sărac, orb și gol!” scrie cartea Apocalipsei 3:17. Dar cine mai crede astăzi ca Biblia e Cuvântul Adevărului?
L-au iertat pe masonul bufon iar ceilalți, pârâsii lui, și-au luat perdaful! S-a făcut așa cum cerea paranoicul, cel condus de spiritul răzbunător al diavolului lesne de inteles la sfârsitul fiecärui episod video… Masonel Comanel a fost räzbunat!
Ce urmează acum? Cei „vinovați” sa vinä săi pupe mâna iar el sä le punä talpa pe grumaz! Dar ce mai contează? Sfârșitul bisericii este aici. Ne este dat sa trăim acest eveniment!

Barcelona, 10/07/2020

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

Un gând despre „MASONII, BUFONII SI POLTRONII (Aveți dreptul sa știți adevarul!)”

  1. presupunerea ca e mason si a fost scapatm nu prea tine ca nu i s-a dat pana la urma acreditarea si trebuia sa mai fie judecat o data, iar el ca sa evite judecata a iesit din biserica si cum erau destui care sa vina dupa el, si-a facut si biserica ……

    de unde mai scoti scenariile astea ? sau era doar umor ? parca i-ati finantat primul volum de poezii ..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: