FLORIN LAIU RĂSPÂNDACUL MINCIUNILOR IEZUITE

Acum câteva zile apärea în oficiosul bisericii adventiste sectiunea „Noutäti Info Adventist”,  un articol întitulat „De ce a apärut Coronavirus” sub semnätura profesorului Florin Läiu, câinele de pazä priponit lângä retelele de socializare de cätre Uniunea AZS, sä muste si sä härtäneascä pe oricine iese din sabloanele si stereotipurile impuse de cätre noii farisei ai cultului. Nu obisnuiesc sä citesc nici ineptiile acestui semidoct si nici interpretärile fortate rezultate din „traduceri” necinstite ale Cuvântului lui Dumnezeu, ca parte din obligatiile ecleziastico- ecumenice pentru care este plätit. Dar fiind vorba de autorul aceluias kitsch literar numit „Revolutia în bucätärie” am vrut sä väd despre ce fel de descoperire r e v o l u t i o n a r ä vrea sä ne convingä de astä datä „ilustrul” personaj.

Florin Läiu este un pasionat al lucrurilor märunte si mare inventator de istorii care n-au fost si nici nu vor fi vreodatä… Nu cä s-ar bucura de o mare si bogatä imaginatie ci pentru cä asa este pus de cätre cei care-l manipuleazä. El este o fantosa a ecumenicilor si un lenes intelectual!
În urmä cu un an l-am întâlnit virtual, mânärind färä rusine texte biblice scrise de cätre marele Apostol Pavel, cu intentia fätisä de-a ne convinge cä în spatele cuvintelor „daruri si ajutoare” pe care omul lui Dumnezeu le stabilea ca resurse financiare pentru Bisericä ar sta de fapt ascuns cuvântul zecime, adicä cei doi bänuti ai väduvei din care îsi trag salarii grase cei care fac parte din gasca smecherilor între care îl regäsim si pe el sezând cu mâna întinsä.
Läiu simte empatie dusä pânä la lacrimi cu cei din Compania lui Isus, dusmanii întregii omeniri si ai crestinismului, adicä iezuitii, armata întunecatä iesitä din tenebrele mintii alcoolicului Ignacio de Loyola si veniti în lume ca sä obtinä „puterea absolutä” cum spunea Napoleon, omul care l-a îngenuncheat în tina umilintei pe infailibilul papä, seful si ne-seful lor.
Îl au prins în mreaja lor de manipulatori perfecti, probabil de pe vremea studentiei (fusese la o universitate iezuitä!) santajându-l cu sigurantä pentru vreo meteahnä ascunsä, pentru cä urmasii lui Loyola nu plätesc pentru serviciile aduse, nici mäcar cei 30 de arginti mizerabili ai trädärii… Cu atât mai mult este de dispretuit aceastä unealtä iezuitä, decât vânzätorul lacom cu numele de Iuda…
În biserica aceasta existä o inimaginabilä faunä de indivizi cu moralitate îndoielnicä: verosi oameni de negot, masoni, iezuiti infiltrati, agenti ai miscärii ecumenice, idolatri, dar de departe, cel mai lamentabil este cel care este unealta altora, vândutul, trädätorul.
Articolul cu pricina sträluceste prin neadeväruri, contraziceri si lipsä de continut necinstindu-ne inteligenta si expunându-ne prostia în fata lumii ca acestia sä râdä de noi si de inexistenta noasträ capacitate de întelegere a unor fenomene tragice. Adormitii, hipnotizatii, drogatii si aplaudacii oricäror ineptii expuse de unul ca Läiu, de exemplu, abundä în biserica azs fiind acei membri cotizanti care umplu buzunarele smecherilor färä sä se mai întrebe dacä Canreight, adeväratul inventator al zecimii a fost iezuit sau n u!
Touché, Läiule! Ai arätat lumii cât de stupizi suntem!
Trec peste introducerea de doi bani pe care o faci si prin care siluiesti întelegerea oricärui cititor si mä opresc asupra episodului cu influenta (gripa) porcinä ca un fel de preambul la ceea ce va urma. Dupä o însiruire de date incerte, neadevärate asupra acestei antropozoonoze pe care o localizezi în America de Sud, când în definitiv ea apare prin august 2007, în Filipine „ataci” marea pandemie de ciumä din Evul Mediu. Aici mai dai o probä de inculturä relationând în mod paradoxal spälatul mâinilor evreilor (!) cu lipsa contagiunii acestei boli de cätre respectiva etnie (!). Mäi, dle. profesor! Ciuma este cauzatä de Yersinia Pestis o bacterie care se transmite prin întepätura purecelui. Fie spälat pe mâini ori nespälat, contagiul este garantat atât timp cât nu se distrug aceste insecte ca si vectorii care-i transportä: sobolanii!
Cä au murit mai putini evrei în aceastä pandemie? Posibil! Cert este cä ai inventat aceasta asa cum ai inventat si faptul cä evreii au fost considerati principalii vinovati de producerea bolii. Nu spälatul mâinilor i-a salvat (putin probabil!) de îmbolnävire pe iudeo- khazari cäci de ei este vorba, ci faptul cä träiau izolati, färä contacte cu lumea exterioarä. Obiceiurile lor stranii, neîntelese de restul societätii, activitätile lor ascunse si uneori necurate i-au fäcu sä fie urâti oriunde s-au aflat si numit (ashkenazi, sefardí). Dar lumea a stiut sä diferentieze iudeo-khazarii de evreii adevärati. În definitiv, toti erau la fel de jegosi în acele timpuri!
Apoi în mod pervers încerci sä legi modul de alimentatie promovat de tine, adicä de Ellen White, cu Legea sanitarä a evreilor si bolile infectioase. Päi, stimabile sä stii dumneata cä nici o fierturä de soia n u te protejeazä de ciumä, ebola, coronavirus, holerä, tifos si alte boli grele si mortale… Întreabä orice medic si-ti va spune!
Marea pandemie de gripä numitä spaniolä (1918-1920), care a decimat vietile a 50 de milioane de persoane si care a fost bine documentatä a arätat cä la fel au murit catolici, evrei, protestanti, ortodocsi ori musulmani…
Spui si bine spui, cä Dumnezeu are toate lucrurile contrólate. Cu aceastä afirmatie intri în contradictie cu idolul täu Ellen White, care are o pärere opusä tie. Iatä ce scria în Marea Luptä pag. 589, 590 (editia englezä): „Satana are sub control tot ceea ce Dumnezeu n u controleazä în mod special.” (!).
Când eu m-am ridicat împotriva balivernelor purtând semnätura E.G.W. ai särit si m-ai muscat ca o cotarlä turbatä, m-ai blestemat si m-ai trimis în iad! Acum fä-mä sä înteleg, când ai fost ipocrit? Când mä bäräcäneai pe mine ori acum, când intri în contradictie cu „profetesa”, stâlpul bisericii?
Eu n-am nimic împotrivä sä te expui ridicolului asa cum ai fäcut-o televiziv aläturi de prietenii si fratii täi din Compania lui Isus, dar lasä în pace biserica! Desi sunt o multime de adormiti, hipnotizati, drogati si aplaudaci la comandä care-ti citesc elucubratiile si care au fäcut dosuri plate de sezut degeaba pe bäncile comunitätilor, n u le faci nici un serviciu erijându-te ca învätätor al lor cu astfel de scrieri oligofrene.
Am avut räbdarea sä-ti citesc articolul pânä la capät si l-am gäsit dezlânat, sec, neadevärat si färä har!
Domnul ne-a avertizat cä în vremurile sfârsitului vor fi printre alte nepläceri si „ciumi”… dar acesta va fi doar preludiul Marilor Suferinte. În Egipt a fost dezlegat pentru o noapte Nimicitorul… A fost noaptea plângerii peste poporul acela…
Nenorocirile sunt îngäduite de cätre Dumnezeu… De ce? Nu stim! Iov, a trecut prin asta si a biruit. El n u avea nici o vinä, noi însä suntem plini de greseli si de… trädäri, n u-i asa Läiule!? La ce ne putem astepta?
Pe de altä parte un vânzätor, Iuda din Kariot a avut cel putin curajul vinovätiei si s-a sinucis. Tu ai mäcar bärbätia de-a märturisi public cä esti un vândut iezuit?

Barcelona, 21/03/2020

 

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

6 gânduri despre „FLORIN LAIU RĂSPÂNDACUL MINCIUNILOR IEZUITE”

 1. Uff, nu stiam pe unde curg apele sau de unde izvorasc pe acest blog, dar m-am dumirit repede vazand interpelarea facuta lui Laiu.
  Am si eu cu domnul Laiu un mic episod sau mai multe, inca de cand avea forumul „Efervescentia” iar eu am fost destul de incomod pe acolo asa incat a fost nevoit sa bage cenzura si apoi l-a inchis.

  Iti las aici o DILEMA, la care nu se inghesuie nimeni sa raspunda : https://docs.google.com/document/d/1PElWInP-WYxzF3CbSsF__VZ8kPLtyYrM7mav5gr3_dQ/edit

  Nu cunosc pozitia ta exacta ca teologie si viziune, pt ca acum am intrat pe aici, totusi cred ca vine bine pentru verificarea temeliei credintei azs dar si in general ca paradigma crestina (adaugand in special DILEMA NR.3 .

  Apreciază

  1. ce asa mare dilema ? ca daca injuri pe unu o faci cu placere si sete, nu pt ca ai fost facut
   pacatos, daca te uiti dupa femei pacatuiesti in inima ta pt ca o poftesti, nu ca ai fi incapabil sa ai ganduri frumoase, daca dai un pumn il dai cu placere nu ca il respecti pe ala si il iubesti da pumnu se duce ca esti facut fara frana , daca furi ca sa o duci mai bine, e pt ca iti place sa ai mai mult si necuvenit, nu ca nu ai puea altfel decat asa 🙂
   Isus a demonstrat ca se poate sa nu pacatuiesti, dar daca zicem ca el era de alta natura mai speciala, tot sunt marturie oameni care nu fura desi pot, oameni care nu se uita la femeia altuia s-o pofteasca, oameni care nu injura, nu dau cu pumnul, pt ca nu le place si isi pot exercita alegerea, poate cu greu , daca ispita e mare , totusi nu dau vina ca sunt facuti imperfecti 🙂

   Apreciază

 2. pt Daniel si pacatul lui Adam, ca saracu nu era vinovat pt pacatele noastre, faptul ca ne place sa le facem arata vointa noastra de a gresi , cei care iubesc voia Domnului pot sa o faca 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: