VIRUSUL IEZUITULUI SI PRAFUL DIN OCHII LUMII

spasciani

Un „argumént” convingätor pe care iezuitii l-au folosit de-a lungul timpului si care se regäseste ca atare în Jurämântul de credintä ori de initiere în ale Ordinului este si acela al oträvii, al veninului. Malachia Martin, unul dintre marii Ordinului Iezuit, ne-a läsat cu pretul vietii sale, continutul terorific al Jurämântului  care amenintä în egalä mäsurä regele, cersetorul, femeia, copilul, bätrânul sau tânärul. Astäzi, orice iezuit ti-ar spune cä acele abominabile orori rezervate opozitorilor sunt povesti pentru copii ori fantezii conspirationiste… Dar în toate potlogäriile mondiale, iezuitii si-au fäcut simtitä prezenta. Au tras sforile în revolutii, lovituri de stat si räzboaie… Multi au fost cei care au plätit scump încumetarea de-a se opune curentului impus lumii de ordinul cel mai periculos pe care l-a putut inventa mintea unui om posedat de diavol numit Ignacio de Loyola. Napoleón Buonaparte, Martin Luther King, John Fitzgerald Kennedy, Olof Palme sau chiar… Nicolae Ceausescu,  în general oameni politici dar si papi, preoti, industriasi, bancheri, într-o listä formatä din mii de nume, unele cunoscute, altele anonime, unii care si-au meritat sfârsitul ca Stalin si copii ca el, altii nu, fiind oameni cumsecade si mari umanisti. Toti au päcätuit împotriva Ordinului desconsiderând uriasa-i putere!
Ca sä-si impunä „política” terorii, iezuitii au nevoie ca guvernele democratice ale lumii sä fie destabilizate. Ei deseneazä crizele, acolo în subteranele tenebroase ale Vaticanului, înaintea statuii lui Baphomet, „dumnezeul” veacului acestuia si le comunicä bancherilor iudeo-khazari care le pun în aplicare… Organismele internationale precum G 20 ori Clubul Bilderberg sunt marionetele lor, adicä fatza väzutä a acestui ordin tenebros.
Acum câteva luni un agent iezuit utilizând un pasaport turistic fals ajungea în China centralä (!) si trägea la un hotel cam de mâna a doua în Wuhan, din provincia Hubei, un „oräsel” de vreo unsprezece milioane de locuitori, plätind exact 370 de euro pentru un sejur de zece zile. În tot acest timp a vizitat locuri inedite, a cinat în restaurante si mai bune, si mai rele, a colindat muzee si locuri aglomerate, a vizionat o partidä de futbol a echipei locale pe un stadion cu o sutä de mii de locuri în tribune… Agentul a fäcut turism… biologic. Apoi deodatä, a început sä se simtä räu. Îsi încheie vacanta abrupt si ia avionul  întorcându-se în Italia, aterizând pe aeroportul Enrico Forlanini din Milan. De aici se pierde urma agentului iezuit…
În iunie 2019, compañía italiana Spaciani Spa apartinând Vaticanului a cumpärat firma spaniolä Nueva Sibol, cu sediul social în Tara Bascilor, mai precis în oräselul Zamudio, si care are ca principal obiectiv fabricarea de echipamente de protectie biochimicä inclusiv mästile de protectie respiratorie. Fabrica spaniolä a fost ultima dintre cele doisprezece fabrici similare räspândite în Europa, pe care compañía Vaticanului le-a achizitionat între 2018 si 2019.
sibol

La nici o lunä dupä ce „bomba biologicä” iezuitä iesea tusind si împroscând virusul COVID 19, de pe aeroportul din Wuhan, China declara starea de urgentä nationalä. Concomitent cu acest fapt inedit, bursele lumii se clatinä, sufere pierderi ireparabile, sunt la marginea abisului. În Uniunea Europeanä, acest superstat iezuit, se väd lucruri inimaginabile: cozi uriase la alimente, lumea cuprinsä de frenezie, scene violente si dispute fizice pentru un litru de lapte si o pâine… Panica! Nu existä cosmar mai terorific decât panica…
Economía se opreste. Gigantul asiatic, cel care producea si subministra produse bazice pentru economiile mondiale, este în comä. Nu mai miscä. A fost atacat în sträfundul organismului säu, adicä în acei amärâti de muncitori care trudesc pânä la epuizare pentru doi bänuti pe zi, de un virus creat într-un laborator farmaceutic din pitoreasca Toscanä! Chinezii sunt poporul cel mai räspândit pe Terra! Boala a apärut pe când acestia îsi särbätoreau Anul Nou. Astfel au devenit vectori de räspândire a bolii în toatä lumea! Se stie cä virusul acestei stranii gripe este creat. Secventa sa de ARN este similarä cu a virusului HIV, altä monstruoasä creatie artificialä!
Dar cum jocul, greseala asteaptä, o eroare fatalä a fäcut ca antidotul sä nu functioneze si astfel s-a declansat tragedia chiar în inima Europei! Ori poate nu! Ei îsi masacreazä cu proprie stiintä credinciosii… N-ar fi pentru prima oarä în istorie!
Credeti cumva cä iezuitul are remuscäri? Fiti siguri cä nu! Scopul scuzä mijloacele… obisnuia sä spunä Machiavelli, care tot… iezuit era!
Iatä, Vaticanul câstigä miliarde cu niste petice de cârpä, numita mascä respiratorie si cu eficacitate îndoielnicä, aruncându-ne în ochi o perdea de… virusi, în vreme ce în spate lucreazä la impulsarea papei ca líder mondial si salvator al planetei dupä ce planul säu cu minciuna climei alterate nu a „prins” prea tare!
Începutul crizei finale este aici. Credeti oare cä un cufurit de iezuit ca papa Francisco poate face ceva pentru binele täu? Omule, nu te însela si nu te läsa înselat! Cu mascä sau färä mascä acest papä tot un hulitor împotriva lui Dumnezeu rämâne… Unicul Salvator este Isus Hristos! Fä-te prieten cu El, dacä vrei sä te pui la adäpost de präpädul care vine!
Am scris acest articol acum o lunä. Tragedia si-a extins tentaculele în toatä lumea. Datele oficiale mint cu nerusinare…Atât cu privire la numärul contagiatilor cât si asupra celor decedati. În China sunt mai mult de un milion de morti. Propaganda comunistä acopere adevärul.
Dar iatä, agentiile de presä transmit cä grupul farmaceutic Pfizer (cu contributie financiarä majoritar iezuitä!) este pe cale sä gäseascä si medicamentul care sä vinä de hac lui COVID 19! Dacä-i asa, cine va câstiga miliarde? Dar amarä nädejde! Dupä colt asteaptä în pregätire altä molimä!

Barcelona, 14/03/2020

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

2 gânduri despre „VIRUSUL IEZUITULUI SI PRAFUL DIN OCHII LUMII”

 1. Are logica ceea ce spuneti dar in foarte multe ziare apar altii vinovati: S.U.A si China. Pe ce va bazati cand sustineti ca iezuitii sunt in spatele pandemiei, in afara istoriei pe care o stim cu totii?Va rog, ati putea sa imi spuneti pe ce pagini ati gasit informatiile pe care le sustineti? Va multumesc

  Apreciază

  1. As fi poate un geniu al serviciilor secrete dacă as putea dovedi ca iezuiții sunt cei care fac marioneta sa se miște…
   Am rostit o axioma bazându-ma pe niște evenimente politico-istorice și ca orice axioma nu are nevoie de demonstrație!
   Sursele mele de informare rămân deocamdată particulare și nu pot fi făcute cunoscute publicului.
   In concluzie: citești și crezi, citești și nu crezi… Alta nu-i!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: