MINCIUNA IEZUITA A ÎNCALZIRII GLOBALE

Laudato-04

În data de 24 Mai 2015, papa Francisco I fäcea cunoscutä lumii crestine si necrestine prima sa enciclicä ( cea din 2013, numitä Lumen fidei, a fost scrisä în cea mai mare parte de cätre abdicatul papä Benedicto XVI!), numitä Laudato Si, adicä Slävit sä fii!
Titlul este un fragment dintr-un vers poetic apartinând lui Francisco de Assisi, poezie intitulatä Cântecelul creaturilor, transformat cu timpul într-un cântec religios catolic:
„Slävit sa fii, Dumnezeul meu, pentru sora noasträ, mamä Tiera!
Ea ne sustine viata si ne-o conservä,
Hränindu-ne cu fructele sale minunat colorate
Dându-ne flori parfumate si ierburi înmiresmate!”
(Traducerea autorului)
Acest text naiv, a fost folosit de cätre iezuitul papä Francisco I, ca bazä pentru o mistificare perversä numitä „încälzirea globalä” care vine sä completeze alte minciuni blasfemice, ca de exemplu acelea în care „misiunea lui Isus Hristos, pe pämânt a fracasat” ori „Biblia este o carte periculoasä, anticä si care trebuie rescrisă”
Ce vrea iezuitul acesta, sä impună lumii? Un neadevăr la fel de mare ca și existenta Fecioarei Maria în Cerurile Dumnezeului Înalt!
Dumnezeu dä un verdict asupra acestui deziderat prin  care desfiinteazä orice altä viziune asupra lumii noastre, în care încape de asemenea si sugestia mincinoasä a papei asupra viitorului planetei noastre:
„Cât va fi pämântul, nu vor înceta semänatul si seceratul, frigul si cäldura, vara si iarna, ziua si noaptea!” (Geneza 8,22)
Aceastä frazä simplä, contine atâtea adeväruri încât toti acei zeci de mii de „stiintifici” care lucreazä (plätiti bine desigur!) sä demonstreze cä planeta se autodistruge dacä nu intervine… activista Greta Thunberg (!), ar trebui sä le umple fata de rusine.
Deci iezuitul Francisco I, cautä sä ne atragä într-o capcanä abätâdu-ne ochii în altä parte decât la iminenta venire a Domnului Isus, pe care personal îl desconsiderä numindu-l… fracasat! Astfel, el vrea ca noi sä credem cä planeta noasträ va däinui vesnic, cä activitatea noasträ îi däuneazä în asa mäsurä încât trebuie sä renuntäm la multe dintre comoditätile cotidiene ca de exemplu la combustibilii fosili poluanti, dar nu si la aerul conditionat care este si mai poluant!
I-as întreba pe toti acei stiintifici plätiti gras ca sä mintä dacä stiu cât oxid de carbón emit vulcanii în eruptie… Nu vor räspunde! Vä spun, eu: enorm! Dar planeta are capacitatea sä se regenereze pentru cä asa a fost creatä!
Ciclurile climatice, nu vor dispare, asa cum ne minte iezuitul! El vrea însä ca Dumnezeu, sä parä mincinos în ochii omenirii… Pämântul îsi va da resursele pânä la capät, îsi va da recoltele an dupä an, soarele si luna vor rämâne unde sunt pânä când Domnul, nu le va porunci altceva… În istoria climaticä a Terrei, au existat fluxuri si refluxuri dictate de activitatea solarä. Ani mai seci, ani mai ploiosi. Timp mai cald si timp mai friguros… Dumnezeu a dictat aceastä miscare cosmicä pentru ca pämântul sä se „reseteze” si sä ne mai rabde putin pânä când Cel ce trebuie sä vinä va veni…!
Tineretul este marea masä de manevrä a iezuitului „ecologist” în aceastä enormä înselätorie. Un tineret care habar nu are cum sä deosebeascä stânga de dreapta, care fiind atât de „digitalizat” nu mai stie cine este Dumnezeu iar dacä-i întrebi despre Isus din Nazaret, îti vor räspunde cä probabil este o stea de muzicä rock! Acestor oi bete, le-a fost datä o „activista” pe mäsurä, o oligofrenä care nici nu stie unde-i Vaticanul pe hartä (!), care sä-i anime si sä-i capaciteze la miscäri sociale care sä determine lumea sä „sprijine” creatia lui Dumnezeu! Nici frumoasä, nici desteaptä ea întruchipeazä media multimii tineretului planetei (a lumii civilizate, desigur cäci ceilalti, nu intereseazä pe nimeni!). Luatä dintr-o familie medie, dintr-un colegiu mediu, cu niste note medii, de înältime medie etc,, spälatä la creier de cätre Illuminatii lumii si propulsatä în frunte de cätre o propagandä mass-media färä precedent, aceastä fiintä instabilä psihic este unealta papei în promovarea politicii sale mincinoase.
Ulterior s-au folosit de un alt personaj. De un ardei umplut numit Al Gore, fostul vicepresedinte american. Dar n-a folosit prea mult! Fost student într-o universitate iezuitä, Al Gore nu avea carismä, nu era tânär si era lipsit de convingere. L-au împins înainte pe vicleanul Francisco, devenit papä prin uzurpare apoi au gäsit-o pe matracuca numitä Greta Thunberg, pe care au fäcut-o „vocea tineretului”, mostenitorii planetei!

untitled

Greta Thunberg, activista Vaticanului, pentru sustinerea miscärii verzilor. Vi se pare normalä aceastä fiintä? Mie, nu! De curând, revista Times, a dezumflat aceastä besicä plinä de venin si minciunä: activista e plätitä bine de cätre mai-marii companiilor automobilistice actionate electric printre contribuientii cei mai importanti fiind si miliardarul Elon Musk (Tesla Motors)! Nu se întreabä nimeni unde ajung si cât polueazä bateriile masinii electrice a activistei, telefonul säu mobil uzat, electrodomesticele vechi din casa ei si a milioanelor sau miliardelor ca ea? Vä spun eu! În Africa, lada de gunoi a bogatilor si ipocritilor lumii! Dar pe cine intereseazä Africa, continentul muritorilor de foame?

De plâns, nu este numai  faptul cä ne läsäm înselati de o mânä smecheri räzvrätiti împotriva lui Dumnezeu, urmasi a lui Nimrod fiul lui Cus, dar mai vedem printre sustinätoriI bazaconiilor si manipulati de cätre o parte din mass-media, crestini cu state îndelungate pe bäncile bisericilor. Ba, de curând am ascultat chiar o predicä inspiratä de aceeasi minciunä! Acestora le spun cä „îngerul de luminä” în care se ascunde Satana, le-a dat putin în ochi cu strälucirea lui, le-a întunecat vederea si le-a tulburat mintile!
„Laudato Si”, rämâne asa cum unii pot vedea lämurit, un instrument  prin care papa iezuit si-a controlat capacitatea de a lidera lumea iar Illuminatii puterea de-a manipula opinia publicä. Au reusit? Da!
Dumnezeu, ne cheamä pe toti sä-i respectäm Creatia! Asa cum în gradina Eden, primii oameni trebuiau sä „lucreze, sä îngrijeascä si sä päzeascä” aceastä extraordinarä întocmire, asa si noi trebuie sä facem la fel cu planeta noasträ. Dar de la acest principiu si pânä la negarea Cuvântului Säu este un pas enorm de mare iar acesta se numeste blasfemie! Atentie, sä nu ne facem pärtasi la aceasta!

Barcelona,
22/12/2019

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: