MAREA MINCIUNA A SPITALULUI ONCOLOGIC ADVENTIST DIN TG. MURES

elpais.com/ccaa/2016/08/06/catalunya/1470508288_501583.amp.html

PREȚUL CHIMIOTERAPIEI LA „STANDARDE EUROPENE” IN CATALUNYA (SPANIA) POTRIVIT ZIARULUI „EL PAIS”, ESTE ÎNTRE 6.400 ȘI 36.000 EURO. CÂȚI DINTRE PACIENȚII ROMANI ÎȘI POT PERMITE AȘA CEVA?

SPERANTA DE VIAȚA ESTE DE MAXIM 25 DE LUNI IN CAZUL „TRATAMENTULUI” CHIMIOTERAPIC.

COORDONATORII PROIECTULUI MINT CU NERUȘINARE, PRINTRE EI RECTORUL DERBEDEU AZAMFIREI, CÂND VORBESC DESPRE VINDECARE. NU EXISTA VINDECARE. ESTE O LUNGA ȘI CHINUITOARE AGONIE.

EXISTA UN UNIC TRATAMENT ADEVĂRAT PENTRU CANCER: TRATAMENTUL NATURIST! LA INDEMANA ORICUI, FĂRĂ COSTURI URIASE ȘI FĂRĂ LIMITE IN SPERANTA DE VIAȚA. UN TRATAMENT „INVENTAT” DE DUMNEZEU, NU DE OAMENI VEROȘI!

NU VA RISIPIȚI BANII ȘI SPERANȚELE CA SA ÎMBOGĂȚIȚI NIȘTE TICALOSI VÂNDUȚI DIAVOLULUI. ACEASTA NU ESTE LUCRAREA LUI DUMNEZEU ȘI NICI CONTINUAREA MISIUNII LUI ISUS CUM AFIRMA EI. ESTE UN NEGOȚ IN CARE EI SUNT ȘMECHERII ȘI DUMNEAVOASTRĂ NAIVII. TREZIȚI-VA!

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

2 gânduri despre „MAREA MINCIUNA A SPITALULUI ONCOLOGIC ADVENTIST DIN TG. MURES”

  1. aici ai dreptate frate ! dar fratele Daniel Duta a zis cu tratamentul chimioterapie si cu alte tratamente naturiste , doar avem atati medici azs naturisti precum Calin Margineanu , Virgil Stroescu.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: