„MISIUNEA” ADRA ROMÂNIA ÎN IRAK O PALMA RUSINOASA PESTE OBRAZUL AZS

Iraq

Imperiile mondiale au cäutat exploatarea, spolierea si asuprirea celor mai debili. Interesele economice au stat întotdeauna în spatele confruntärilor belice desi, aproape în totalitatea lor au avut o scuzä „demnä” pusä înainte: amenintäri imaginare, religia, drepturile omului, protejarea unei minoritäti, armament interzis si altele. Scopul scuzä mijloacele, se obisnuieste sä  se spunä iar în spatele acestui dicton machiavelic sade rânjind printul întunerecului, sarpele cel vechi, satana, împotrivitorul.
Omul nu a fost creat pentru räzboi si ucidere. Cain si-a transmis gena asasinä de-a lungul timpului iar prin Nimrod, fiul lui Cus si-a gäsit împlinirea definitivä. Sfânta Scripturä scrie cä acest împotrivitor a lui Dumnezeu a fost inventatorul confruntärilor armate. De atunci, „arta” räzboiului s-a perfectionat atât de mult încât astäzi o masinärie infernalä poate face milioane de victime într-o secundä. Întelepciunea pe care Dumnezeu a picurat-o miraculos în timp, în mintea omeneascä printr-o mutatie dirijatä de satana s-a transformat în suferintä, moarte si distrugere.
Statele Unite sunt ultimul Imperiu din Istoria acestei lumi. Biblia descrie aceastä împärätie ca pe un miel cu douä coarne. În simbolistica biblicä, cornul reprezintä forta, puterea. Cele douä puteri ale Americii sunt forta militarä si puterea economico – financiarä. Ambele nu au rival.
O lume împartitä, în confruntare, o lume cu probleme, globalizatä, cu crize financiare si umanitare este lumea care-i place satanei pentru ca are toate premisele pentru instaurarea propriului regim. Acel al terorii, al suferintei si al mortii ca preludiu al cererii mondiale, de reclamare, de arätare a unui „salvator” care sä aducä pacea în locul temerii si bunästarea în locul lipsurilor: îngerul de luminä, cel care-i va însela pe toti si dacä va putea pe cei credinciosi. El divide si împäräteste prin minciunä. Acest regim satanic si mincinos care vine sä ofere totul si în acelas timp nimic, se numeste Noua Ordine Mondialä adicä Marea Înseläciune Finalä. La instaurarea lui participä Vaticanul (papa si ordinul iezuitilor), secta Illuminati (se cuprin aici cele 13 familii domnitoare, cele mai bogate din lume precum si lojele masonice), Statele Unite ale Americii (care va face o icoanä fiarei vorbind ca un balaur) si trepädusii acestora (miile de organizatii, cluburi, banci, guverne si fonduri). Sediul Guvernului Mondial este la ONU, dar seful acestui guvern nu este coreanul Ban Ki – Moon, nu! Acesta este doar paiatä scosä la arätat si plimbat prin lume. Guvernul Mondial este însäsi icoana pe care americanii o fabricä papei. El este cel ce are autoritatea plenarä în întreaga lume. El aplaneazä conflictele (dupä ce tot el, prin iezuiti le provoacä!), pentru ca lumea sä se mire de puterea lui colosalä, el este pärtas la suferintele refugiatilor, el este „tatäl” säracilor si celor marginalizati, el a finalizat reforma protestantä si i-a chemat pe rebeli la ordin, el este cel care a „hotärât” cä „misiunea lui Isus Hristos pe pämânt a fracasat”, el este cel care a decis cä „Biblia trebuie închisä fiind veche si caducatä” si cä se „deschide orizontul altei religii pentru care se va scrie o altä carte”. El este Fiara Apocalipsei!
77867495_O
Satana se va preface într-un înger de luminä imitând venirea Domnului si va însela pe multi credinciosi pentru cä va spune cä este „salvatorul” acestei lumi fäcând semne si minuni mincinoase, vindecäri uluitoare iar vorbirea lui va fi amägitoare.

O lume musulmanä unitä nu intra în planurile Noii Ordini Mondiale. O lume arabä unitä si puternicä era o serioasä amenintare pentru „bulbucul de aur” al familiei Rothschild statul Israel. Declansarea unui conflict nuclear în Orientul Apropiat ar fi zädärnicit planurile Noii Ordini Mondiale si ar fi creat un impact negativ asupra exploatärilor petrolifere necesare întregii lumi.
Pentru a aplana tensiunea potentialä în regiune creatä de cätre statul Israel, Guvernul Mondial a inventat un conflict care pe de-o parte dinamiteazä stabilitatea statelor islamice iar pe altä parte, în compensatie, jandarmul universal (USA) putea spolia în voie cele mai mari zäcäminte de petrol de pe Terra. Tinta a fost Irakul iar motivul a fost existenta unor arme de distrugere masivä. Urmarea a fost un räzboi devastador iar rezultatul incert. USA a câstigat conflictul läsând în urmä mai mult de 200 de mii de victime (militari si civili); si-a retras  efectivele în 2011 läsând o tara instabilä iar sondele de petrol în concesiune americanä.
O altä creatie a Guvernului Mondial a fost asa numitul Stat Islamic (Isis), folosit ca factor destabilizator permanent în zonä.
2014_10_14_militants-of-the-islamic-state-posing-with-the-jihadists-flag_rsz_crp

Statul Islamic (Isis), ori Califatul Islamic este un grup terorist insurgent de naturä fundamentalistä  jihadistä wahabitä format din fideli ai imamului Abu Bakr al- Baghdadi. A fost creatia CIA ca factor tampon împotriva comunistilor din Siria.

Räzboiul din Irak si activitatea teroristä a Califatului Islamic în Siria au condus la „eliberarea” din zonele lor de bastinä, a milioane de refugiati civili. Ei sunt adeväratii nedreptätiti ai conflictelor armate: femei, copii, persoane vârstnice… Victimele segregationismului, intolerantei religioase, ai exploatärii si ai uciderii färä alegere.
Irakul ar putea fi cea mai bogatä tarä arabä. Detine mai mult de 15% din rezervele actuale de petrol mondial. O tarä dupä modelul Emiratelor Arabe, Qatar ori Oman…care sunt aliatele Guvernului Mondial. Acum puturile sale de petrol sunt în mâini sträine iar populatia se zbate în cea mai neagrä penurie. Chiar combustibilul este o problemä! Irakul sufere consecintele planului nefast de-a crea instabilitate în zonä pentru a proteja Israelul si un „rezervor” uman pentru a împlini directivele Kalergi pentru Europa: înlocuirea locuitorilor de rasä albä de pe bätrânul continent cu venetici (refugiati de razboi arabi, refugiati economici negri), usor de guvernat, usor de înselat.
Acele „tabere de refugiati” care existä în Irak ori Siria sunt dovada clarä cä tärile arabe bogate din zona Golfului, desi manifestä aceeasi religie nefastä, nu vor sä se implice în actiuni umanitare ba din contra, este dovedit cä Emiratele Arabe si Qatarul sustin financiar Califatul Islamic (Isis) si activitatea teroristä a acestora färä ca cineva sä ia vreo mäsurä împotrivä. Se vede clar cä tot acest marasm social are partitura scrisä in altä parte. Vizita ipocritä a papei într-o tabärä de refugiati de pe insula Lesbos (Grecia) si adoptarea a trei familii de origine sirianä este un gest care anunta de fapt începutul „inoculärii” islamice a Europei si arata îndoielnica „fata umanä” a Noii Ordini Mondiale.
În mod perfid, dupä ce a creat haosul, distrugerea si uciderea Guvernul Mondial doreste sä arate preocuparea sa pentru situatia politicä si socialä din tärile afectate de conflicte si pentru aceasta a trimis hoarde întregi de observatori, de analisti, de cooperanti cu sau färä frontiere, de organizatii guvernamentale si non-guvernamentale, de particulari cu faimä si care: „am venit, am väzut si …ne-am cärat!” Situatia rämâne neschimbatä (pentru cä asa se vrea!) de ani de zile, cu toatä buna intentie a organismelor internationale implicate.
În aprilie 2015, presedintele Conferintei Generale AZS pr. Ted Wilson a fost convocat la Sediul Guvernului Mondial. Aici a avut o întrevedere de aproape o orä cu presedintele paiatä Ban Ki-Moon. Discutia s-ar fi centrat pe aspecte de intolerantä religioasä în lume si altele. Aici i s-a ordonat lui Ted o prezentä mult mai activä prin intermediul ADRA, în taberele de refugiati din Irak.
Implicarea lui Ted Wilson în Planurile Noii Ordini Mondiale, pune într-o posturä cât se poate de stânjenitoare Biserica. Întotdeauna am sustinut cä nu existä o contopire a luminii cu întunerecul, cä zona gri, crepuscularä nu existä pentru noi si cä nu putem lua parte la lucrärile lui Belial.
Sub aura umanitarismului se ascund de fapt primejdii ucigätoare. Dacä Ted Wilson ar fi luat aminte la scrierea Bibliei ar fi înteles cä Ismael s-a näscut din päcat si îndoialä. Cä între urmasii säi si urmasii celorlalti oameni nu poate exista pace. Aceasta din Scripturä. Din experienta ca teolog ar fi trebuit sä înteleagä, cä islamul este o religie a urii si a furiei. O religie violentä, färä respect pentru viatä si färä respect pentru persoane. Cä noi suntem niste „necredinciosi” asemänätori în toate cu „galufo” adicä porcul. Pentru acestia nu s-a inventat cuvântul „multumesc” adresat necredinciosului cum ne numesc ei si cä uciderea noasträ înseamnä câstigarea de respect si avantaje în regatul lui Mohamed.
Oricine ar spune: sunt oameni, creaturi ai lui Dumnezeu! Nimic mai corect. Numai cä tot Scriptura ne spune cä mai întâi trebuie sa cauti nevoile fratelui täu si dupä aceea necazurile celorlalti oameni!
The SG meets with Secretary-General meeting with Elder Ted N.C. Wilson (President, Seventh-Day Adventist Church) and delegation (Including Ambassador Joseph Vernon Reed)  Aprilie 2015. Întâlnire la vârf la Sediul Guvernului Mondial (proprietatea lui Rokeffeller) între Ted Wilson si presedintele ONU, paiata Ban Ki-Moon. În dreapta lui Ted,
iezuitul zâmbaret Ganoune Diop, specialistul säu în ecumenism si alte afaceri obscure.

Prezenta ADRA România în Irak, a fost una lamentabilä. Zece persoane s-au dus acolo; zece zile pe cheltuiala Bisericii si au fäcut …nimic! Dumnezeu nu intervine acolo unde îti spune, sä nu mergi si tu te duci. Acolo unde nu este prezenta Divinä este prezent diavolul si el nu vrea ca lucrurile sä se îndrepte pentru cä ceea ce înseamnä Noua Ordine Mondialä, este lucrarea finalä a Fiarei. Dar ADRA România este lumeascä. De mult timp.
Priviti si luati aminte la video-ul promotional pentru „aventura” în Irak. Interpreti lumesti, ritmuri dräcesti si rezultate pe mäsurä!

Eroare
Acest video nu există

Interpreti Gabriel Cotabitä, Paula Seling si Luiza Spiridon (un fel de artistä religiosä de doi bani). Cum poate Dumnezeu sä binecuvânteze o astfel de „lucrare” care se promoveazä printr-o astfel de melodie? De ce nu i-au contractat pe cei de Zdub si Zdob, de exemplu? Poate cä le iesea mai bine sau cel putin mai…neaos!

Întelegeri secrete. Lucräri oculte. Întreb: cât mai rämâne din noi care încä nu este vândut? Cine stie? Prin tot ce facem ne sträduim sä accentuäm starea de cäldicel în care ne scäldäm si apropiem ziua värsärii…
Oare nu existau destui „refugiati” economici, suferinzi, umiliti, chinuiti printre propri frati, în propria tarä? De ce trebuiau cei de la ADRA România sä caute pe dracu´n pustie? Pentru cä vrem ori nu vrem, mai marii poporului ne aliniazä sub stindardul Fiarei, aGuvernului Mondial si a Noii Ordini Mondiale. Din aceasta, scapä cine poate! 

Barcelona, 06/04/2018

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

11 gânduri despre „„MISIUNEA” ADRA ROMÂNIA ÎN IRAK O PALMA RUSINOASA PESTE OBRAZUL AZS”

 1. Multumesc mult frate Sorin pentru acest foarte documentat documentar,dureros dar foarte adevarat…ma intreb oare mai marii nostri din Rominia nu vad in ce directie ne indreptam?sau se complac cu aceasta situatie crezind ca venirea Domnului Isus este undeva intr-un viitor foarte indepartat? foarte trist…

  Apreciază

  1. Eu îți mulțumesc frate Mircea pentru citire și apreciere. Așa vremuri am apucat sa trăim. Triste, pe o parte. Bucuroase, pe alta! Trist pentru ca mai marii poporului ne târăsc înspre intunerec și bucuroase pentru ca știm ca Domnul e aproape!

   Apreciază

 2. Totul mi se pare ,,ireal,,unde am ajuns? Ce este de facut.,? Incotro ne indreptam? Ma cuprinde frica pt.copii si nepotii mei…eu am o varsta,dar pe ei ce ii asteapta??

  Apreciază

  1. Cartea Apocalipsei ne avizează ca de când e lumea lume, nu a fost un timp de strâmtorare cum ne așteaptă in curând. Soluția? Sa ne prindem tare de Domnul nostru și sa nădăjduim in promisiunea Sa: nici un fir de par din cap nu ni se va clinti! Deci înainte cu încredere in Dumnezeul păcii și al iubirii!

   Apreciază

 3. Fr.imi pare rau pt.dumneata ca pui o eticheta asa de rea in dreptul religiei islamice. Dumnezeu ii iubeste la fel ca pe ceilalti oameni si nici d.ta nici eu nu avem dreptul sa.i consideram rai si fara mila din partea lui Dumnezeu. Trebuie ajutat oricine are nevoie de ajutor. A se citi pilda samarit.milos si Iov.6:13,14.

  Apreciază

  1. Frate îmi pare bine ca îți pare rău pentru mine. Arata ca ai suflet și ca te interesează de cei din jurul dumitale. Ai inteles gresit! Nu sunt rasist și cunosc bine caracterul religiei acestor oameni: furie și violenta! Nimic mai mult. Tu și eu suntem “galufos” adică porci pentru ei! Așa ne considera! Mi-ar place sa traiesti printre ei măcar un an! Eu, ii cunosc de vreo 20 și crede-ma ca știu ce vorbesc! Sănătate sa ai!

   Apreciază

 4. nu stiu daca Domnul Hristos ar fi printre noi nu cred ca ar vorbi asa sa condamne . El nu a condamnat – nici pe femeia prinsa in adulter .ba chiar nici pe vamesi si pe cei mai pacatosi.

  Apreciază

  1. Pai, mai citește o data Evangheliile! Citește și Isaia 58:1 și poate te edificu…
   Cel ce condamna și încă in limbaj groser ești tu, nu eu!
   Apoi, cum n-ai citit toată seria de articole tragi o concluzie nu numai pripita ci și prosteasca de-a dreptul
   Eu cunosc îndeaproape toate personajele implicate in aceasta mega-afacere ordinara. Tu nu știi nimic! Te-ai trezit o clipa din adormirea de oaie buna nu numai de tuns ci chiar de prăjit pe frigare, ai behait cântarea-ți nedreapta și ai lăsat doua căcăreze… In rest, paste-ți oaie iarba ta!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: