VIAȚA SUB SEMNE ȘI SIMBOLURI SATANICE ( secunda parte: Confidente)

Așa cum s-a arătat in prima parte, autorul Roger Morneau, in cartea sa „O călătorie in lumea supranaturalului”, făcea referință la faptul ca prezenta in viața noastra cotidiană de obiecte de cult de origine satanica ori semne și simboluri de aceeași sorginte in diferite aplicări și forme, deschid o poarta și pun o punte între noi și lumea oculta. Pe asta, se bazează orice forma de ghicire, de vrăjitorie ori de ritualuri satanice: invocarea prezentelor demoniace prin intermediul unor obiecte de „cult”. De la banalul pachet de cărți de tarot, la globul de cristal și tabla ouija, pana la cruci negre întoarse, reprezentări satanice înfricoșătoare ori cadavre de animale si sacrificii umane. Invocarea spiritelor malefice e o îndeletnicire periculoasa. Trebuie sa fi dedicat acestei lucrări, sa ai o legătura „amiabila” cu spiritele, atitudine supusa și întotdeauna implinitor de ordine. In caz contrariu, dacă nu ești cunoscut in lumea lor, poți trece prin încercări grele așa cum s-a întâmplat in episodul descris in Faptele Apostolilor 19, 13 – 16: „Niște exorciști iudei, care umblau din loc in loc, au încercat sa cheme Numele Domnului Isus peste cei ce aveau duhuri rele, zicând: „Va jur pe Isus, pe care-L propovăduiește Pavel, sa ieșiți afara!” Cei ce făceau lucrul acesta erau șapte feciori ai lui Sceva, un preot iudeu din cei mai de seama. Duhul cel rău le-a răspuns: ” Pe Isus îl cunosc și pe Pavel îl știu, dar voi cine sunteți?” Și omul in care era duhul cel rău a sărit asupra lor, i-a biruit pe amândoi și i-a schingiuit in așa fel ca au fugit goi și răniți din casa aceea.” Fără echivoc, feciorii lui Sceva erau niște imitatori jalnici ai unei lucrări importante pe care o făcea Pavel între victimele posedata de spirite demonice. Nu aveau nici credința și nici cunoașterea harului Domnului Isus, pentru a face o astfel de lucrare. Ei erau suficienți,  și prosti gândind ca fiind copiii unui mare preot aveau destula putere asupra chestiunilor întunericului. Au probat in propria carne ce echivocati erau!

Helena Blavatsky (1831 – 1891), a fost precursora satanistilor din epoca modernă. A înființat Societatea Teozofica, adică o școala ocultista. A fost medium, clarvăzătoare și a avut manifestări fenomenice certificate in mod oficial. A scris cărți de doctrina oculta și ezoterism. Cele trei persoane din spate sunt trei demoni intrupati. De este așa, ar fi prima data când aceștia se lasa fotografiati. Este interesant semnul pe care-l face personajul din dreapta imaginii cu mana sa stânga.

In aceasta fotografie o vedem acompaniata de trei personaje stranii, parca din alta lume, cu îmbrăcăminte mai mult decât ciudata și priviri halucinante. Blavatsky afirma despre aceștia ca sunt demoni intrupati, sfatuitori de taina, cei care i -au transmis toată „înțelepciunea” prin viu grai, necesară in dezvoltarea „științelor” oculte. După propriile afirmații „contactul direct” cu aceste întunecate personaje i-au cauzat o mulțime de probleme de sănătate in special anemie, migrene, probleme de ficat și probleme nevrotice. A murit singura, abandonată de toți adepții și chinuita de demoni. A ajuns sa afirme ca Baal (Satana) este adevăratul dumnezeu și ca Dumnezeu nu este altcineva decât Cain, un asasin. Cei trei demoni apăreau de îndată ce aceasta abjecta persoana lua in mana primul exemplar al revistei „Lucifer” ( de ea însăși editata).

Se afirma ca Albert Pike (1809 – 1891), parintele masoneriei moderne și șef Illuminati, desenator fidel al planului satanist de dominație mondiala, avea întâlniri frecvente cu Lucifer. In cartea sa „Morala și Dogma”, acest personaj malefic explica „necesitatea” celor doua războaie mondiale, apariția comunismului și a Uniunii Europene. De asemenea, descrie o serie de atrocitati care vor avea loc la Londra, produse de extremiști, apariția Statului Islamic, invrajbirea musulmanilor cu evreii și intervenția statelor puternice ceea ce va genera un conflict global distrugător. Toate aceste evenimente vor genera confuzie, lumea va cere un lider, acesta va fi Maytrea, adică Satana salvatorul și se va instaura o noua ordine mondiala.

Albert Pike (1809 – 1891), avocat și militar. A studiat la Harvard. A „prezis” cele doua războaie mondiale, terorismul Islamic și Noua Ordine Mondiala. Un vizionar? Nu. Avea dese întâlniri cu Lucifer.

Albert Pike a fost un geniu. Vorbea și scria in 16 limbi diferite. Se spune ca in casa lui din Boston avea o imensa statuie a lui Baphomet (Satan) de care râdea in hohote. Stăpânul sau era un tânăr de o rară frumusețe. Din  ochi adânci și negri izvora o privire ce părea îngrijorată, întotdeauna trista și de o cruzime ce cutremura. Prezenta lui provoca probleme de respirației și panica, Pike purta întotdeauna la încheietura mâinii drepte, o brățara de aur cu niște semne ciudate gravate. Afirma ca însuși Satan i-ar fi făcut-o cadou. Când atingea brățara intr-un anumit mod uneori se prezenta Lucifer in persoana. El i-a dictat toate evenimentele viitoare cuprinse in cartea „Morala și Dogma”. Astăzi, toți masonii, indiferent de loja la care apartin și de gradul pe care îl au in organizație împlinesc mot-a-mot  ordinele date de Pike cu privire la evenimentele care compun Noua Ordine Mondiala.

Baphomet sau Satan. Imagine înșelătoare și neadevărate. Oamenii și-au imaginat și inventat chipuri îngrozitoare ca sa-l ilustreze pe Lucifer. Poate ca numai urâțenia caracterului sa se potrivească cu acea îngrozitoare arătare. Elen G. White îi descrie înfățișarea fizica. De unde știa cu exactitate ca tanarul atrăgător care vorbea cu dr. Kellog era Satana? Biblia vorbește despre frumusetea lui strălucitoare, dar nu-i da o descriere a fizionomiei. Dumnezeu l-a creat desăvârșit. După căderea in păcatul razvratirii lumina dumnezeirii care-l înconjura s-a pierdut pentru totdeauna, dar înfățișarea lui fizica mai păstrează încă semnele amprentei creației dumnezeiești.

De ce s-a străduit Satan, sa însele omenirea asupra înfățișări sale folosindu-se de doctrinele bisericilor apostate? Ca sa creeze confuzie. El, se va transforma intr-un înger de lumina la sfârșitul timpurilor pentru ca lumea sa i se închine și sa însele dacă e posibil chiar și pe aleșii Domnului. Pentru asta, se folosește de imagini „fabricate” creând un arhetip, un chip cu care lumea sa fie obișnuita. La polul opus este imaginea monstruoasa care nu are nimic de văzut cu realitatea fizica ci doar cu urâțenia caracterului. Planul Satanei este de-a anihila venirea lui Isus Hristos si de-a se salva pe sine însuși. Vrea ca toată omenirea prezenta sa se convertească la răzvrătire și sa poată spune in Adunarea Fiilor lui Dumnezeu: „Ați dat greș, eu sunt biruitorul! Dacă ești un Dumnezeu al viilor, aici unde Fiul Tău a murit, toți sunt morți. De ce, mai vrei sa vi când nimeni nu te așteaptă?”

Imagine speculativa asupra fizionomiei Domnului Isus. Cei mai mari editori de astfel de falsității sunt cei de la Turnul de Veghere. Sunt imagini create cu scopul de-a induce in mintea oamenilor un arhetip fabricat. Satana atunci când va veni ca un înger de lumina, așa cum spune Biblia, va lua un chip asemanator cu acesta. Intenția lui este de a înșela toată omenirea. Din păcate chiar și cei ce-și spun popor a lui Dumnezeu, au căzut in aceasta realitate esoterica: publicațiile sunt pline de astfel de imagini!

Așa cum am văzut din cele doua exemple anterioare, cel al Helenei Blavatsky și cel al lui Albert Pike, acești doi sataniști de frunte, aveau fiecare obiecte de legătura cu lumea oculta: un ziar și respectiv o brățara. Obiectele de cult satanic sunt necesare pentru comunicarea cu lumea demonilor. Sunt semne de recunoaștere, de colaborare și de supunere. Servindu-le cauza, ei te vor recompensa cu bani, faima, poziții înalte. Știu sa gâdile eurile omenești cu plăceri fără număr. Iar când nu mai servești cauzei, te vor ucide. Din acest joc, nu poți scapa! Se intra ușor dar ieșire liberă nu este. Doar dacă te agăți de puterea credinței  lui Isus și harul binefăcător a lui Dumnezeu. Lumea show bizz- ului de astăzi e plină de exemple de artiști care din dorința de-a ajunge și de-a rămâne in culmea gloriei și-au vândut sufletul Diavolului. Nu este numai o forma de-a vorbi ci efectiv, viața acestor nenorociți e controlată de puterile întunericului. In spatele fericirii aparente, a opulentei și a succesului viețuiește un suflet chinuit, o persoana controlată, dominata și subjugată in toate aspectele, de către forțele raului. Nu sunt doar presupuneri ori istorii bune de speriat; sunt experiente istorisite cu lacrimi in ochi de protagoniști cunoscuți lumii întregi. Aceasta nu se referă numai la artiști cunoscuți ci și la politicieni, oameni de afaceri, bancheri, sportivi etc. In schimbul faimei, bogăției, succesului pe care Satana le împarte cu mana larga, acești amagiti vor împlini partea lor marele plan general pe care acest arhitect al raului l-a desenat viitorului omenirii.

Roger J. Morneau (1925 – 1998) s-a născut in Quebec, Canada. A fost autorul best sellerului „Călătorie in lumea supranaturalului”. A făcut parte din elita satanista in tinerețea lui și a câștigat mari sume de bani in pariurile de pe hipodroame. Prin intermediul unui coleg l-a cunoscut pe Isus și acesta l-a smuls din marasmul in care intrase. De atunci și pana la moartea sa au rămas prieteni. După cum el singur mărturisește „extracția” din lumea întunericului a fost anevoioasă și dureroasa. Demonii îl vizitau noapte de noapte, de fiecare data mai agresivi. Prin rugăciune, Dumnezeu i-a revelat un secret: in biblioteca, păstra uitată o carte satanista. Era obiectul pe care duhurile necurate veneau sa viziteze, cauzandu-i toate acele neplăceri. Aruncând cartea, toate acele vizitate au dispărut.
John Michael Osbourne, cunoscut ca Ozzy Osbourne (3 Decembrie, Aston (Birmingham), Anglia. A fost solistul vocal al formației de muzica satanica Black Sabbath. Este considerat una dintre vocile de excepție ale rockului și probabil inventatorul genului heavy metal, prin anii ’60. Putina lume cunoaște ca Ozzy a fost botezat in Biserica Adventista, la vârsta de 18 ani. Toți membri acestei formații au fost studenți la Universitatea Loma Linda. Ozzy, marturisea intr-un interviu dat postului de televiziune Fox, ca a fost contactat de către o importantă entitate din lumea demonilor și i-a oferit sa urmeze un altfel de Hristos in schimbul succesului și a banilor. Astfel formația lui a ajuns sa încaseze sume colosale iar discurile lor atingeau vânzări impresionante. In schimb, trebuia sa ia in bășcălie nume ca „sabat” ori întreita solie etc. Datorită excesului de droguri și alcool ceilalți membri l-au dat afara din formație. Făcea lucruri incredibile pe scenariu și prin hoteluri. Ozzy și-a continuat cariera in solitariu ca solist si compozitor, întotdeauna cu succes. A ajuns sa fie cea mai bogata persoana din Anglia. Când a ajuns, marturisea Ozzy sa fie controlat cu totul de către duhurile rele și viața lui se petrecea între intrarea in clinici de dezintoxicare de droguri și alte intrări in clinici de dezalcoolizare, a încercat sa se smulgă din acel mediu blestemat. Intr-o noapte i-a luat foc casa și era sa-și piardă viața. Abandonarea societății oculte nu se putea face fără sa-și pună viața in pericol! La sfârșitul interviului, Ozzy a mărturisit ca este in căutarea prieteniei cu Domnul Sabatului și ca trebuie sa se „elibereze” de toată recuzita satanica pe care o avea in casa și ca trebuie sa învețe din nou sa se coboare la statul pe genunchi.

Pastorul Douglas Alvear, spune ca Ozzy i-a confesat ca demonii i-au produs schimbări importante in caracter și comportament. Ca  boala de care sufere (are tremuraturi in tot corpul dar nu i s-a putut diagnostica Parkinson), este o pedeapsa a lui Lucifer pentru intenția lui de „evadare” din regatul sau întunecat. După 40 de ani de cariera artistica și mai mult de 30 de excese cu toate felurile de droguri și alcool, sănătatea i s-a șubrezit. Spune ca a stat de multe ori de vorba cu Satana, fata in fata și ca titlul discului „Speak on The Devil” i-a fost inspirat de aceste conversații secrete iar unele acorduri i-au fos date de către Maestrul însuși. Spune ca simte rusine pentru ca a luat in derâdere in albumul „Tribute” (1987), întreita solie îngereasca și ca a folosit propriile cuvinte ale lui Satana in melodia de deschidere :” Ce, fac cei trei îngeri? Pai, nimic!”. Vizitele persoanelor din lumea întunericului se produceau întotdeauna in camerele unde își păstra recuzita pentru spectacole (costume, camesi, tricouri etc), unde își are colecția de discuri și cărțile cu „științele” oculte. Deși in ultimul timp, nu mai are conversații intime cu Diavolul, acesta fiind supărat pe el pentru intenția de scăpare, e vizitat periodic de demoni care îl alterează vizibil: are atacuri de furie ori panica, stări de voma, amețeli, creșteri bruște de tensiune, dureri puternice de cap etc. In casa pianul ii cânta singur, tobele ii bat, ușile se deschid și se închid singure, luminile se aprind și se sting, se aud ciocănituri in geamuri si pereți, voci îndepărtate, gemete și plânsete. Eliberarea de spiritele satanice, după ce le-ai făcut confidente și i-ai servit cu pioșenie zeci de ani, te-ai îmbogățit peste măsura fiindcă le-ai făcut lucrarea (milioane de tineri din anii ’70 – ’80, au receptionat mesajele oculte, rele din cale-afara, anticreștine, le-au asimilat mental și s-au transformat ei înșiși in dușmanii lui Isus Hristos), nu este ușoară și cu mare primejdie pentru viața. Posibil sa fie căința lui Ozzy Osbourne sinceră și ca impulsat de harul Domnului Isus, sa caute cu putere și rugăciune eliberarea și mântuirea sufletului dar atât timp cât nu va renunța la recuzita lui satanica, la discurile și toate obiectele de cult demonic care-l înconjoară, are putine șanse de scăpare fiindcă portalul rămâne deschis pentru vizite periculoase. Cum toate acelea costa o multime de bani ( numai colecția de haine de spectacol a fost evaluată de către casa Sotheby’s, la mai mult de 5 milioane de lire sterline), e puțin probabil ca Ozzy, sa renunțe la ea. Sa ne amintim ca era sa -și sugrume soția Sharon, in 1989 pentru ca i-a pătat cu vin roșu o cămașă pentru care a plătit 4.299 de dolari lui Karl Lagerfeld… Cantecele lui au produs mult rău. Conțin mesaje subliminale agresive ce incita la căutarea morții, renegare sperantei in Isus Hristos, la anarhie și violenta. In 1984 un tânăr din Canada, numit John McCollum, s-a sinucis cu o arma de foc. In casti ii suna melodia lui Ozzy, „Suicide Solution”. Tatăl tânărului l-a acționat in judecată pe Ozzy Osbourne, pentru ca a introdus in mintea lui John, care era un fanatic al cantautorului, ideea sinuciderii. Ozzy și-a dus singur la capăt apărarea și l-a asigurat pe judecător ca a compus melodia ca omagiu adus prietenului sau Bob Scott, de la alt grup satanic AC/DC, mort de o aspirație de voma in timp ce era beat, aproape in coma. Și aceasta tragica întâmplare nu este unica petrecuta! Acest om este vinovat de multe tragedii!

Bohemian Grove, locul secret din California unde puternicii lumii sacrifica copii in onoarea zeului cananit Moloh (Satana).

Nimic din istoria contemporană a umanității nu a stârnit atâtea controverse și întrebări fără răspuns cum este locul secret al reuniunii anuale a celor mai puternici ai lumii, ca Bohemian Grove. Ascunsa între păduri uriașe de Sequoia, in condadul de Sonora (California), proprietatea de 1000 de hectare, găzduiește de mai bine de un secol, in luna Iulie, un campament de vara a celor mai puternice persoane din lume. Sunt aproximativ 150 de persoane, numai bărbați, șefi de state și guverne importante, magnați, proprietari de mass-media cu acoperire pe toate continentele, bancheri importanți, militari de rangul cel mai înalt care-și dau întâlnire aici intr-o vacanța cu un scop bine definit: sa implore clementa sefului suprem pentru ca nu au fost destul de harnici in aplicarea planului de guvernare mondiala și pregătirea caii pentru venirea salvatorului Maytrea. Îmbunarea maestrului se face cu sacrificii umane și orgii homosexuale. Măsurile de securitate sunt cu adevarat „draconice”; practic este imposibila pătrunderea in teritoriu interzis.  Sunt multe cercuri de paza, atât publice cât și private. Sunt deviate zborurile comerciale care ar trece pe deasupra cât și traiectoria satelitilor de comunicații și militari care ar putea lua vreo fotografie ca „amintire”. Nu se cunoaște decât o singura pătrundere temporara a structurilor de securitate. A periodistului investigator Alex Jones. Imaginile luate, pot da o mică idee despre ceea ce se petrece acolo: un ritual profund pagan, un ritual satanic și sacrificiul unor copii pe altarul lui Moloh. Se afla acolo o statuie gigantica (are mai mult de 12 metri de înălțime), din beton, gri închis, urâta, chiar înfricoșătoare, reprezentând o cucuvea. Este simbolul zeului Moloh. Nu reprezentarea lui ( zeul canaanit era infatisat de o statuie înfricoșătoare, de om cu cap de taur cornut). Cucuveaua este in filosofia Illuminati, simbolul înțelepciunii, al luminii și al morții, a zeului Moloh. Se regăsește de asemenea in colțul din dreapta sus a bancnotei de un dolar. E minuscula și se poate vedea doar cu o lupa. De ce vor fi pus-o acolo? Scopul reuniunii anuale este de-a obține iertarea lui Satan prin ritualuri si sacrificii umane precum acela de-a invoca prezenta acestuia și obținerea de noi ordine pentru anul viitor. Nu a răzbătut niciodată vreo informație despre ceea ce s-a vorbit ori s-a făcut acolo. Bohemian Grove rămâne un loc atâta de secret încât pare din alta lume. Este locul unde Satana se întâlnește cu supușii săi, mai marii acestei lumi și le da ordine stricte. Acolo, s-au pus la punct toate strategiile guvernului mondial, toate conflictele, toate crizele financiare, toate epidemiile, marile atentate, noile religii, inveninarea și reducerea populației și prigonirea pana la moarte a ultimilor creștini, poporul lui Dumnezeu, numiți teroriști religioși. Pe patul de moarte președintele Ronald Reagan, se confesa soției Nancy: „Bohemian Grove, m-a făcut sa regret ca am ajuns președintele SUA!”. Cred ca a văzut acolo lucruri îngrozitoare.

(Va continua)

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: